Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πήγε να περάσει κλιματιστικό κι έπεσε σε εξοπλισμό sex shop

O κομοτηναίος ψυκτικός έμεινε άναυδος από την ντουλάπα του καθηγητή που είχε μπέϊμπυ ντολ, μαστίγια, δονητές, σέξι φορέματα, γόβες στιλέτο, πλαστικές κούκλες κι ότι δεν βάζει ο νους του ανθρώπου
 ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Αποκαλυπτικά φορέματα, γόβες στιλέτο σε πολλές παραλλαγές, μαστίγια, δονητές σε διάφορα σχήματα κι άλλο εξοπλισμό που παρέπεμπε σε sex shop, είδε να πετάγονται από ντουλάπα που χρειάστηκε να μετακινήσει ένας ψυκτικός όταν κλήθηκε να περάσει κλιματιστικό.

Ο άνθρωπος είχε πάρει το κλειδί του διαμερίσματος από τον καθηγητή κι ανέλαβε στην τιμή που συμφωνήθηκε τη σχετική εργασία. Χρειάστηκε νε περάσει περιμετρικά το καλώδιο αλλά και μια μικρή μετακίνηση της ντουλάπας, που όμως έφερε το απρόσμενο άνοιγμά της κ ι όλο αυτό τον περίεργο εξοπλισμό να χύνεται μπροστά του. Τα μάζεψε όπως εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του άρον άρον και παράτησε την εργασία περιμένοντας τον ίδιο τον καθηγητή να του πει τι και πως θα τα κάνει.

Η ντουλάπα πάντως ήταν όλο γυναικεία ρούχα άκρως προκλητικά, μπεϊμπυ ντολ, καυτά εσώρουχα, ζαρτιέρες, είχε ακόμη δονητές, πλαστικές κούκλες, καρναβαλίστικα ρούχα καμαριέρας, νοσοκόμας κλπ που έδειχνε ή ότι ο τύπος είναι πολύ βιτσιόζος ή ότι έχει διπλή ζωή. ..

Η κλιματιστική μονάδα δεν πέρασε, έμεινε παρατημένη στο διαμέρισμα, όπου ο τεχνικός άθελά του έγινε μάρτυρας του απόκρυφου περιεχομένου της επίμαχης ντουλάπας, ενώ το γεγονός που τον προβλημάτισε όπως είπε στο «Χρόνο» είναι να μην χαθεί κάτι και κυρίως να μην συνδεθεί ο ίδιος με το περιεχόμενο αυτό κι ότι συνεπάγεται στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Ένα κλιματιστικό για ένα μεροκάματο πήγε να βάλει ο άνθρωπος…


Πηγή:  http://www.xronos.gr/