Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η Aegean στην αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Αγίας Πετρούπολης;

Το θέμα συζητήθηκε σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχαν στελέχη της αεροπορικής εταιρείας με τον δήμαρχο Ευ. Λαμπάκη, τον αερολιμενάρχη αλλά ακόμα και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και την Αντιπεριφερειάρχη Εβρου
     ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Με στελέχη της Aegean συναντήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.



Η συνάντηση αυτή υπήρξε αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και της Διευθύντριας Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της AEGEAN, κ. Ειρήνης Σιδηροπούλου, παρουσία του Αερολιμενάρχη, κ. Στέλιου Ζαντανίδη και της υπεύθυνης για το γραφείο Αλεξανδρούπολης, κ. Δήμητρας Ζανέλη, όπου και τέθηκε το θέμα αεροπορικής απευθείας σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη.


Κατά τη σύσκεψη της 4ης Ιουλίου συζητήθηκε εκ νέου το θέμα, ενώ ο δήμαρχος παρέθεσε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα, τουριστικά και επιχειρηματικά, της αδελφοποίησης των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σοσνόβυι Μπορ που ευνοούν τη απευθείας σύνδεση μεταξύ των δύο περιοχών, καθώς και τα οφέλη που θα προκύψουν από τη σύνδεση αυτή. Παράλληλα δρομολογήθηκε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να επιτευχθεί η αεροπορική σύνδεση.


Ακόμη, συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μετά την επιστροφή του δημάρχου από την Αγία Πετρούπολη, όπου με νέα στατιστικά στοιχεία θα προσεγγισθεί η άνω απευθείας σύνδεση.


Μετά το πέρας της σύσκεψης, όπου συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση της ηγεσίας της AEGEAN με την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, παρουσία του περιφερειάρχη, όπου συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της περιφέρειας στα πλαίσια του τουρισμού.


Ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο κ. Λαμπάκης επεσήμανε ότι «ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εξαργυρώνει τα οφέλη της εξωστρέφειας και προχωράει σε ενέργειες για όφελος των δημοτών και της ανάπτυξης».




Πηγή:  http://www.faros24.gr/