Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Διεύρυνση κορμού με Στάθη στον Πανθρακικό

Η ΠΑΕ της Κομοτηνής ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Στάθη, μία μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Ένας ακόμη από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην άμεση άνοδο του Πανθρακικού από την Football League στην Super Leagueπαρέμεινε κάτοικος Κομοτηνής. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάθη.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ κατά την αγωνιστική περίοδο 2011–2012είχε αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Football League με την φανέλα του Πανθρακικού.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο Στάθης στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υποστήριξε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου.


Θα προσπαθήσω από την πρώτη στιγμή να τους δικαιώσω. Με όπλο το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και είμαι σίγουρος πως θα βρίσκεται δίπλα μας".


Πλέον ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, από τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ που πανηγύρισε την άνοδό στην Super League περιμένει να επιτευχθεί η παραμονή των Μουνάφο και Μπαλού αλλά και την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ηλία Μιχαλόπουλου.

.