Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Andrea De Niro: Ένας Κομοτηναίος στα decks της Ίμπιζα

Κέρδισε διαγωνισμό μεταξύ 1.000 από όλη την Ευρώπη και θα ανοίξει συναυλία γνωστών καλλιτεχνών της dance μουσικής 
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Αυτοδίδακτος, αλλά με πολύ αγάπη για τη μουσική, κατάφερε μέσα από τη μικρή εμπειρία, αλλά κυρίως το ταλέντο του, να διακριθεί ανάμεσα σε 1.000 υποψήφιους από την Ευρώπη και να είναι αυτός που θα ανεβεί στα decks της Ίμπιζα ανοίγοντας συναυλία παγκοσμίου ενδιαφέροντος του Carl Cox, κατεξοχήν εκπρόσωπο της μουσικής σκηνής της Βρετανίας. Ο Ανδρέας Νείρος ή Andrea De Niro από την Κομοτηνή δημιούργησε και ανέβασε ένα κομμάτι 31 περίπου λεπτών σε ειδική πλατφόρμα μουσικής λαμβάνοντας μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «The Revolution Recruits», που είχε ως βραβείο τη συμμετοχή στη συναυλία στο κλαμπ Space στο κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο. Το κομμάτι του ξεχώρισε, μαζί με τρεις ακόμα συμμετοχές από Ιρλανδία, Γερμανία και Αγγλία. Έτσι στις αρχές Αυγούστου αναχωρεί για Ίμπιζα κάνοντας ένα βήμα προς το όνειρό του, αυτό της επαγγελματικής ενασχόλησης με τη μουσική.


ΕΝΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Στις 20 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων του, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Και όπως θα πει μιλώντας στο «Χ» ήταν το καλύτερο δώρο. Ο Ανδρέας συστήθηκε ως Andrea De Niro όταν άρχισε να παίζει μουσική σε επιχειρήσεις της Κομοτηνής. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από το Bel Air στην κεντρική πλατεία της πόλης ή από το Del Mar στην παραλία Αρωγής, όπου παίζει μουσική. Δεν θεωρεί τον εαυτό του dj, αφού όπως θα πει, «παίζω μουσική και κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά». Ασχολείται με τη μουσική από μικρό παιδί και πειραματίστηκε με πολλά είδη μουσικής για να καταλήξει στη house μουσική, την οποία επιλέγει να παίζει στα μαγαζιά στα οποία εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια.



ΠΡΩΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πειραματιζόταν με τη μουσική και ήθελε να κάνει ένα βήμα εκτός Κομοτηνής, αφού ξέρει ότι οι δυνατότητες εξέλιξης που έχει στην πόλη μας στον τομέα αυτό είναι ελάχιστες. Αυτό στάθηκε η αφορμή για να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ανεβάζοντας στην ειδική πλατφόρμα ένα μουσικό κομμάτι 31 λεπτών με το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις. Ως ο πρώτος νικητής μας από την ηλιόλουστη Ελλάδα, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Carl Cox ο νεαρός Κομοτηναίος. «Μόλις είδε την ανακοίνωση για το διαγωνισμό αποφάσισε επί τόπου να αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στο Space στην Ίμπιζα. Χρειάστηκαν μόνο 31 λεπτά για να δημιουργήσουν ολόκληρο το μίγμα και ο ίδιος επέλεξε να μην επαναλάβει κάτι ή να κάνει κάποια αλλαγή. Πρώτος νικητής μας από την ηλιόλουστη Ελλάδα ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ πριν από πέντε χρόνια με το όνειρο του να παίξει στην Ίμπιζα. Ακόμα κι αν σπουδάζει Δημόσιες Σχέσεις, βλέπει τον εαυτό του να παίζει μουσική στο μέλλον. Αφήστε μας να σας τον παρουσιάσουμε ...Συγχαρητήρια Andrea De Niro», αναφέρει το μικρό κείμενο που συνοδεύει το κομμάτι του Ανδρέα που υπάρχει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα

http://www.carlcoxatspace.com/blog/august-7-winners-announced.

Η πρώτη φορά στην Ίμπιζα, δεν θα είναι η τελευταία, γράφει ο ίδιος ο Ανδρέας στην ιστοσελίδα συστήνοντας τον εαυτό του και λέγοντας ότι η έμπνευσή του είναι η μουσική που ακούει, η οικογένειά του, οι φίλοι του. Λατρεύει τους ήχους του Carl Cox, Nicolas Jaar, Maceo Plex και Lee Burton. Επιθυμία του είναι πλέον να ασχοληθεί επαγγελματικά με την παραγωγή της μουσικής, συνεχίζοντας παράλληλα τις σπουδές του στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Κοζάνης.

Ακούστε και υποστηρίξτε τον δικό μας Andrea De Niro και γίνεται ένας από τους χιλιάδες followers που ήδη έχουν ακούσει το κομμάτι του.




Πηγή:  http://www.xronos.gr/