Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σε 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ!

Ζητούν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με τη Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία, που φημολογείται ότι είναι ένα βήμα πριν την πώληση έναντι πινακίου φακής...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Σε 48ωρή απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ, ζητώντας να ενημερωθούν αναφορικά με τις προθέσεις των μετόχων για το μέλλον της εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι που παραμένουν εδώ και τρεις μήνες απλήρωτοι, καταφεύγουν για ακόμη μια φορά στον δρόμο των κινητοποιήσεων, προσπαθώντας και οι ίδιοι να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με τη ΣΕΚΑΠ, την ώρα που πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα και οι αναφορές οι οποίες θέλουν τη Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία να φιγουράρει στη λίστα με τον τρίτο κύκλο άμεσων αποκρατικοποιήσεων που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και οι οποίες παρουσιάζουν τη ΣΕΚΑΠ ως μια ζημιογόνα για το κράτος επιχείρηση.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραδώσουν τα όπλα, ξεκινώντας τον νέο κύκλο κινητοποιήσεων τους και ζητώντας από την τοπική πολιτική ηγεσία να πάρει θέση, ενώ παράλληλα απαιτούν μια ξεκάθαρη στάση από πλευράς μετόχων, που διατηρούν σιγή ιχθύος τους τελευταίους μήνες. 

.