Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μειωμένος ο αριθμός των φετινών εισακτέων στις Αστυνομικές Σχολές Θράκης!

Ελλείψεις σε προσωπικό στην Α.Δ. Ξάνθης που αγγίζουν τους 100 αστυνομικούς... 


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Την ανάγκη να επανδρωθούν με περισσότερους εισακτέους οι Αστυνομικές Σχολές της Θράκης επισημαίνει σε έγγραφο-διαμαρτυρία της η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, η οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τον περιορισμένο αριθμό των εισακτέων φέτος στις Αστυνομικές σχολές της χώρας.

Όπως μάλιστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, αυτή τη στιγμή η αστυνομική οργανική δύναμη της Ξάνθης παρουσιάζεται ελλιπής κατά περίπου 100 αστυνομικούς σε δύναμη, εκτιμώντας πως η μείωση του αριθμού των εισακτέων τόσο στην Αστυνομική Σχολή της Ξάνθης όσο και σε αυτή της Κομοτηνής να επιδεινώσει ακόμη περαιτέρω την κατάσταση.
Αναλυτικά η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης αναφέρει:
«Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης με καρτερικότητα ανέμενε την αντίδραση της φυσικής αλλά και της νέας πολιτικής ηγεσίας μας, στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ σχετικά με τον μικρό αριθμό εισαγωγής σπουδαστών τις σχολές της Αστυνομίας, αλλά μάταια!

Έτσι έχοντας υπόψην τις προεκλογικές δεσμεύσεις για την ενίσχυση της εμπέδωσης ασφάλειας των πολιτών αλλά και την γνώση της τεράστιας έλλειψης προσωπικού που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ (στην Ξάνθη είναι -100 περίπου από την προβλεπόμενη οργανική δύναμη) , διαμαρτυρόμαστε και ζητούμε την αλλαγή του αριθμού των εισακτέων στις σχολές τουλάχιστον στο διπλάσιο.

Φρονούμε ότι με τα λόγια δεν εμπεδώνετε η ασφάλεια του πολίτη και ότι η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις της , αρχίζοντας από την αύξηση του αριθμού των εισακτέων στις σχολές της αστυνομίας».

.