Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αλεξανδρουπολίτης πνίγηκε το μεσημέρι στην θάλασσα

Παρά την άμεσα επέμβαση των παρευρισκομένων, δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άνδρας που έχασε τις αισθήσεις του


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Παρά την άμεση επέμβαση των παρευρισκομένων τελικά δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος άντρας, που ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις του.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι στην παραλία μπροστά από τον πολυχώρο ‘Χάραμα’ δίπλα από τον ΕΟΤ, όταν έγινε αντιληπτός ένας άντρας να επιπλέει μέσα στη θάλασσα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο και φρόντισε με τη βοήθεια των λουόμενων αλλά και του ναυαγοσώστη από την παραλία του ΕΟΤ να ανασύρουν τον ηλικιωμένο από τη θάλασσα .

Στον άτυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν τεχνητές αναπνοές ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Ο άντρας , που σύμφωνα με πληροφορίες είχε φάει πριν μπει στη θάλασσα, ανέκτησε τελικά τους σφυγμούς του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς η ποσότητα του θαλασσινού νερού που είχε καταπιεί ήταν μεγάλη.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο άντρας ηλικίας περίπου 70 ετών τελικά κατέληξε.

Αξίζει να επισημανθεί η άμεση κινητοποίηση όλων όσων αντιλήφθηκαν το περιστατικό, οι οποίοι άφησαν ακόμη και τη δουλειά τους όχι μόνο για να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο αλλά και για να ανοίξουν δρόμο μετακινώντας τα αυτοκίνητα προκειμένου το ασθενοφόρο να έχει άμεση πρόσβαση στο σημείο, όπου κείτονταν ο άντρας.





Πηγή:  http://www.e-evros.gr/