Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Κοινό ΔΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία 


ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ;




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κοινό Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Τ.Α.Α. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Η διοίκηση του Βόλεϊ του Εθνικού επεσήμανε την εκτίμηση της και την αναγνώριση στις προσπάθειες της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης για την καλυτέρευση της εικόνας του Βόλεϊ της πόλης.

Από την μεριά του το Δ.Σ. της Λέσχης, διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες για να βοηθήσει στην δύσκολη προσπάθεια της διοίκησης του Εθνικού, ώστε να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το τμήμα Βόλεϊ του συλλόγου, που αποτελεί την πρωτοπόρο αθλητική ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Οι κύριοι άξονες της συζήτησης ήταν:

  • Ανάπτυξη και συνέχεια της παραγωγής των "δικών" μας αθλητών.
  • Οργάνωση και εξυγίανση της επαγγελματικής ομάδας.
  • Δράσεις για την προβολή της κορυφαίας ομάδας της Αλεξανδρούπολης.
  • Προώθηση των καρτών διαρκείας και των λαχνών κλήρωσης ενός αυτοκινήτου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
  • Κοινά Δ.Σ. των δύο φορέων σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και ανατροφοδότηση για τους στόχους τις αγωνιστικής χρονιάς.

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείχνει στην προσπάθειά της, γεγονός που της δίνει μεγαλύτερο κουράγιο για να συνεχίσει με ακόμη περισσότερη διάθεση τις δράσεις της.

Ευτύχημα για τους ανθρώπους της Λέσχης θα ήταν να υπάρξουν ανάλογες επαφές και με τις άλλες ομάδες Βόλεϊ της πόλης ώστε να μπορέσει ο πολύ ισχυρός χώρος του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να ενώσει τις δυνάμεις του και να γίνει ακόμη ισχυρότερος.

.