Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Χρυσωρυχεία Θράκης απαντούν σε δημοσιεύματά μας

Η εταιρεία παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι... "λαδώνει" συνειδήσεις, αλλά υποστηρίζει ότι δεν παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας

        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Φαίνεται ότι τα δημοσιεύματα του ThrakiLive σχετικά με πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας που εσχάτως βγαίνουν και εμφανίζονται υπέρ της επένδυσης του χρυσού (με το αζημίωτο, όπως λένε οι κακές γλώσσες και όχι μόνο) θορύβησαν. Και έτσι η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης έβγαλε σήμερα ανακοίνωση, που όμως ανακατεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτει ότι είναι πολιτική της να "λαδώνει" συνειδήσεις, έστω και αν αυτό το μεταφράζει σε "στήριξη της Παιδείας, του αθλητισμού, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και του Πολιτισμού". Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης γνωστοποιεί σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η πολιτική της εταιρείας είναι απόλυτη σε θέματα οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης παρέμβασης στην πολιτική ζωή των χωρών και κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.
Στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, η εταιρεία Χρυσωρυχεία Θράκης και η μητρική εταιρεία Eldorado Gold, στηρίζουν με κάθε τρόπο προγράμματα για την Παιδεία, τον Αθλητισμό, την Προστασία του Περιβάλλοντος και τον Πολιτισμό.
Οποιεσδήποτε απόψεις και σκέψεις εκφέρονται από οποιαδήποτε κατεύθυνση σχετικά με την ανάμειξη της εταιρείας στα πολιτικά δρώμενα της χώρας δεν εκπροσωπούν την εταιρεία.

Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.