Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Έλλειψη σεβασμού και «kakogousta asteia» καταγγέλλει η Πάολα λίγο πριν ανέβει στην Θράκη


Χαμός στο twitter από την αντίδρασή της στα ανέκδοτα: «Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει, αν γυρίσει και στο φέρει πίσω είναι Πάολα» ή «Αν γίνει σεισμός θα προειδοποιηθούμε απ'τα γαβγίσματα της Πάολα»...

          ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ







Οι χρήστες των social media (ειδικά του Twitter) αλλά και όσοι αγαπούν τα αστεία θα έχουν παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα η τραγουδίστρια Πάολα έχει την τιμητική της όσον αφορά τα ανέκδοτα.
Καθημερινά κυκλοφορούν δεκάδες ανέκδοτα που αφορούν την τραγουδίστρια και ένα συμπαθές τετράποδο, όπως: «Αν αγαπάς κάτι αστο να φύγει..αν γυρίσει και στο φέρει πίσω είναι Πάολα» ή «Λογικά, αν πρόκειται να γίνει σεισμός στην Αθήνα θα προειδοποιηθούμε απ'τα γαβγίσματα της Πάολα, έτσι;» κτλ. 
Η τραγουδίστρια μέσω Twitter θέλησε να απαντήσει σε όλους όσοι κάνουν πλάκα εις βάρος της, κάνοντας λόγο για κακόγουστα αστεία. Όπως είπε αυτολεξεί (σε greeklish): «Με τα κακόγουστα αστεία προς το όνομα μου και τη φήμη μου δεν σας προσφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να γελοιοποιήστε δημοσίως!!!» (Me ta kakogousta asteia pros to onoma mou kai tin fimi mou den sas prosferei tipota allo ektws apo to na gelopoihste dimosiws!!!).
Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και ενώ συνεχίστηκαν τα αστεία στα social media, η τραγουδίστρια επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο λέει: "Ο σεβασμός έχει χαθεί εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε φτάσει στο σημείο όταν κάποιος δεν μας αρέσει, να τον εξευτελίζουμε!!!".
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη φορά η Πάολα έγραψε την απάντησή της στα ελληνικά, ενώ το πρώτο tweet ήταν greeklish...