Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

H Πηγή Δεβετζή εκπροσώπησε τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην κλήρωση

Η ολυμπιονίκης μας τυγχάνει έφορος της ομάδας χάντμπολ, όπου ως γνωστόν αγωνίζεται ο καλός της, για αυτό και πήγε εκείνη ως εκπρόσωπος του συλλόγου στην κλήρωση της Αθήνας

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Χάντμπολ στην Αθήνα, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Στην πρεμιέρα της Α2 Γυναικών, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα έχουν ρεπό ενώ στην Β΄ Εθνική Ανδρών θα υποδεχτούν τη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης.
Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν από την ΟΧΕ, οι οριστικές ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα καθώς και η διαδικασία στα μπαράζ ανόδου για την Α1 γυναικών και Α2 Ανδρών.
Στην κλήρωση, παραβρέθηκε εκπρόσωπος του ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η Πηγή Δεβετζή (έφορος ομάδας). Η Ολυμπιονίκης του στίβου, στο περιθώριο της κλήρωσης, συναντήθηκε με την Α΄ Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ Κυριακή Μπακουλοπούλου, τον ειδικό γραμματέα Δημήτρη Σταυρακάκη και τον ειδικό συνεργάτη για θέματα εθνικών ομάδων Γιάννη Βαρελτζή και συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη του χαντμπολ στην περιοχή του Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη.
Αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία της ΟΧΕ με τους τοπικούς φορείς για να συζητηθούν καλύτερα θέματα για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην περιοχή, πιθανή διοργάνωση διεθνών συναντήσεων αλλά και  πανελληνίων πρωταθλημάτων σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών.