Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη στους Κήπους ζευγάρι αλλοδαπών με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, επιχειρούσαν να βγουν προς την Τουρκία με πλαστές άδειες παραμονής και πέντε κλεμμένα από την Ιταλία δελτία ταυτότητας, ενώ καταζητούνταν για κλοπές και στην Γερμανία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράν, ηλικίας 40 και 35 (γυναίκα), οι οποίοι διώκονται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις Γερμανικές Δικαστικές Αρχές, για κλοπές. Σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος τους για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες (16-9-2012) το μεσημέρι, το ζευγάρι των αλλοδαπών, μαζί με τα τρία (3) ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 17, 15 και 11 ετών, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα μας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, δύο (2) πλαστές ιταλικές άδειες διαμονής και πέντε (5) Δελτία Ταυτότητας Αλλοδαπού, τα οποία, όπως προέκυψε, είναι καταχωρημένα, από τις Ιταλικές Αρχές, ως αντικείμενα κλεμμένα, απωλεσθέντα, υπεξαιρεθέντα. Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι εκκρεμεί σε βάρος τους Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Αρχών, για κλοπές.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 32.020 Ευρώ, 62 δολαρίων Αμερικής και 700.000 ριάλ Ιράν. 

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.