Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοί αναδείχθηκαν κυπελλούχοι Θράκης στο πινγκ πονγκ

Πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη οι αγώνες του τοπικού κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης, από την προκριματική  ως και την τελική φάση

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σε τέσσερις περιοχές της χώρας έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αγώνες του Τοπικού Κυπέλλου (προκριματική και τελική φάση), οι οποίοι ανέδειξαν τους νικητές ανά περιφέρεια σε άνδρες και γυναίκες, όπως και τις ομάδες, που προκρίθηκαν στα τελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις συναντήσεις για την Αττική, που λόγω της μεγαλύτερης συμμετοχής ολοκληρώθηκαν και τελευταίες, το βράδυ της Κυριακής, ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών κατέκτησε και τα δύο τρόπαια. Στην Ανατολική Μακεδονία πρώτευσαν ο Α.Σ.Ε.Α. Δράμας στους άνδρες και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στις γυναίκες, στη Θράκη ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και για τις Χίο/Μυτιλήνη ο Α.Σ.Ε.Α. Χίος και ο Παγχιακός Γ.Σ. αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια του Τοπικού Κυπέλλου Θράκης έλαβαν χώρα στην Αλεξανδρούπολη. Και στους δύο τελικούς συναντήθηκαν ο Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και πήραν από έναν τίτλο. Στους άνδρες κυριάρχησε η Φιλία με σκορ 3-0. Την τριάδα των νικητών αποτέλεσαν οι Γιάννης Γεωργαντάς, Δημήτρης Γκουτζίδης και Γιώργος Μακρής. Στις γυναίκες επιβλήθηκε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με 3-1 στηριζόμενη στις Δάφνη Δεληγιάννη, Παναγιώτα Μούρου και Ηρώ Κοζάρη.

Οι αγώνες της Ανατολικής Μακεδονίας φιλοξενήθηκαν στη Δράμα. Στους άνδρες κατέκτησε τον τίτλο ο τοπικός Α.Σ.Ε.Α. επικρατώντας στον τελικό του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας με 3-2. Οι Δραμινοί αγωνίστηκαν με τους Χαράλαμπο Σταματέλη, Αντώνη Ιορδανίδη, Στέλιο Ιωαννίδη. Στις γυναίκες έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας κατέβαλε στο καθοριστικό παιχνίδι τον Α.Σ.Ε.Α. Δράμας με 3-0 και πήρε την 1η θέση. Παρέταξε τις Χριστιάνα Κανάρη, Θεοδώρα-Μαρία Ζήσου και Χριστίνα Ταουσάνη.

.