Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο συλλήψεις για μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών στην Κομοτηνή

33χρονος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου με μισό κιλό κάνναβης και σφαίρες από περίστροφο, ενώ σε άλλη περίπτωση έπεσε στην φάκα της Αστυνομίας το πρωί της Κυριακής εργαζόμενος σε κεντρικό καφέ της πόλης

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά είχαμε μέσα στο σαββατοκύριακο στην Κομοτηνή.

Καταρχήν, 33χρονο άντρα από την Κομοτηνη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ασχολείται με το εμπόριο ναρκωτικών, συνέλαβαν αργά το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Κομοτηνής.

Στην κατοχή του 33χρονου, βρέθηκε μισό κιλό κάνναβη, σφαίρες από περίστροφο, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δράση του συλληφθέντα.  

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μόνη επιτυχία της αστυνομίας Ροδόπης. 220 γραμμάρια κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας και μεγάλο χρηματικό ποσό, είχε στο σπίτι του εργαζόμενος σε καφετέρια στην πλατεία Κομοτηνής, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή το πρωί από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας.

Ο συλληφθείς είχε τα ναρκωτικά στο σπίτι που διέμενε και βρίσκεται πολύ κοντά στο χώρο εργασίας του, απ' όπου "αλίευε" και πελάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του KomotiniPress, ο ίδιος διακινούσε ναρκωτικές ουσίες αλλά είναι και χρήστης, η δράση του έγινε γνωστή στις αρχές κι έτσι ύστερα από σχετικές έρευνες προχώρησε η σύλληψή του.

Την Δευτέρα αναμένονται αναλυτικές ανακοινώσεις της Αστυνομίας και για τις δύο συλλήψεις.