Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Κίνηση Πολιτών στις Φέρες....για καταψήφιση υποψήφιου!!!



Ναι συμβαίνει και αυτό. Ποιοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία; Πόσοι συμμετέχουν; Ποιον... δεν θέλουν;

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες







Με πρωτοβουλία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης του δημάρχου Φερών ,οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει στην δημιουργία Δήμου Παναγίας Κοσμοσώτηρας,έχει ξεκινήσει κίνηση πολιτών για ενιαία στάση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!!

Αυτή την στιγμή αριθμεί περίπου 170 άτομα τα οποία έχουν υπογράψει,και μάλιστα έχει γίνει και μια πρώτη συνάντηση περίπου 20 εξ αυτών,για τις πρώτες κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Σε αυτό που συμφωνούν όλοι,και που φυσικά είναι και η αιτία της δημιουργίας κίνησης ,είναι να καταψηφίσουν τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι πρότειναν την αποχή από τις εκλογές,αλλά επικράτησε η άποψη της καταψήφισης.Οι πρωτεργάτες αυτής της κίνησης πιστεύουν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θα συνταχθεί μαζί τους θα είναι πολύ μεγάλος.Σκοπός τους είναι να δείξουν έτσι την αγανάκτηση τους προς την κυβέρνηση και στον συντοπίτη υφυπουργό εσωτερικών,που δεν εισακούστηκε η κοινωνία των Φερών η οποία μαζί με αυτή του Τυχερού ζητούσε την συνένωση τους!

Είναι σίγουρα μια διαφορετική κίνηση πολιτών ,και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ,για αυτό θα την παρακολουθούμε από κοντά!!

 
 
Πηγή: http://gkatzios.blogspot.com/