Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Πανόπουλος: «Στόχος η εξάδα»

Την πρώτη εξάδα έθεσε ως στόχο ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη στην «hip hop» παρουσίαση της ομάδας. Ποιες βραβεύσεις έγιναν στην εκδήλωση, όπου εμφανίστηκαν οι Going Through;


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες βράδυ στον χώρο του ξενοδοχείου, εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ξάνθης, αφού περίπου 3.000 άνθρωποι πέρασαν τις πύλες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Δεν πλήρωσαν όλοι, βέβαια, πέντε ευρώ για να πιουν ένα ποτό και να δουν τις καινούριες εμφανίσεις της ομάδας. Μαγνήτης για αρκετό κόσμο ήταν τα συγκροτήματα χιπ χοπ (Goin’ Through κλπ) και τα διάφορα χάπενινγκ που περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Το είπε και ο Πανόπουλος από μικροφώνου: «Ελπίζω όλους εσάς που βλέπω εδώ απόψε να σας δω και στο γήπεδο». Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης αναφέρθηκε και στις φετινές επιδιώξεις της ομάδας: «Στόχος είναι η πρώτη εξάδα», τόνισε. Παράλληλα βράβευσε τον διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Επιτρόπου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου τίμησε με πλακέτα τον σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ξάνθης. Το μέλος του ΔΣ Γιώργος Μπερμπέρογλου έδωσε πλακέτα στον σύνδεσμο φιλάθλων «Xanthifans» και ο σύμβουλος Γιώργος Κεχλιμπάρης στον έτερο σύνδεσμο φιλάθλων, τους «Ακρίτες».

.