Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προεκλογικά ρουσφέτια από τον Ντόλιο


Ανακοίνωσε προσλήψεις συμβασιούχων στους Δήμους  μέσα στην προεκλογική περίοδο. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν γνώριζαν τίποτα σχετικά. Διαβάστε λεπτομέρειες...





Κανονικά θα γίνονται οι προσλήψεις εποχικού προσωπικού και εργαζομένων με συμβάσεις έργου στους ΟΤΑ και τα νομικά τους πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, που ξεκινά στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πρόβλεψη εντάσσεται στις διατάξεις του νέου νόμου για τις εκλογικές δαπάνες υποψηφίων και συνδυασμών και όπως αναφέρει η εγκύκλιος του υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Ντόλιου, θα ισχύσει μόνο για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Επιπλέον, θα προχωρήσουν κανονικά οι διαδικασίες μετατάξεων, οι οποίες απορρέουν από τις νέες δομές του «Καλλικράτη».

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών αιφνιδιαστικά, χωρίς να ενημερώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης,

Βρήκαν τρόπο για ρουσφέτια αφού το... "τυράκι" των συμβασιούχων είναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση στις κάλπες της Αυτοδιοίκησης μετά το φιάσκο με την ψήφο των αλλοδαπών.

Άραγε οι κύριοι Ραγκούσης και Ντόλιος έχουν πάρει την άδεια της τρόικας ή μήπως σε προεκλογική περίοδο το κομματικό όφελος υπερτερεί του Μνημονίου;



Πηγή: alexandroupolisonline.blogspot.com