Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία σοκ σε βάρος θρακιώτη δικηγόρου

Πήρε 1.800 ευρώ χωρίς απόδειξη από γυναίκα αλλά δεν έκανε τίποτα για να ζητήσει τεστ dna για την αναγνώριση του παιδιού της από τον αληθινό πατέρα της, όπως εκείνη ζητά.
ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...



Στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, την εκπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου (καθημερινά στις 12.10 το μεσημέρι μέσα από τον Life 92.1 fm) κατέφυγε χθες μια Μάνα από την Ουκρανία που εργάζεται στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα γέννησε και το παιδί της… προκειμένου να «ξεδιπλώσει» το προσωπικό της δράμα αλλά και να καταγγείλει τον πρώην δικηγόρος της.

Πρόκειται για την κ. Τσιμούτο Γαλίνα από την Ουκρανία, μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας 3.5 χρόνων που μαζί με τον Επίτροπο του παιδιού της κ. Οσκάν Ραήμογλου, βρήκαν «καταφύγιο» στην «Ανοιχτή γραμμή» προκειμένου να καταγγείλουν τον Ξανθιώτη δικηγόρο που χειρίστηκε την συγκεκριμένη υπόθεση κι ενώ τους ζήτησε και πήρε χρηματική αμοιβή συνολικά 1.800 Ευρώ, δεν την προχώρησε καθόλου εμπαίζοντάς τους συνέχεια… Μάλιστα ενώ τους είπε ότι «έχει τον φάκελο έτοιμο και το δικαστήριο θα γίνει 14 Οκτωβρίου 2010 τελικά, όταν πήγαν και ρώτησαν τους είπαν ότι εκείνη την ημέρα η υπόθεσή τους δεν είναι στο πινάκιο…

Όπως κατήγγειλε η κυρία Τσιμούτο Γαλίνα, Ορθόδοξος Χριστιανή, την περίοδο που εργάζονταν στο Αγρίνιο, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Βαγγέλη Καρακώστα,. Σερβιτόρο στο μαγαζί που δούλευε και μπογιατζή (κάνει και δεύτερο επάγγελμα) με τον οποίο αρραβωνιάστηκε και στη συνέχεια έμεινε έγκυος. Όταν ήταν έγκυος 5 μηνών κι ενώ στην αρχή ο πατέρας δεν είχε πρόβλημα, της είπε να κάνει έκτρωση, εκείνη αρνήθηκε και τελικά γέννησε τη κόρη της που ήδη μεγαλώνει με χίλιες δύο στερήσεις μόνη της…

Παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίας, ο πατέρας δεν αναγνωρίζει το παιδί του και γι’ αυτό η μητέρα του προκειμένου να μη το λένε αύριο… «μπάσταρδο», κατέφυγε τον Μάρτιο το 2009 σε δικηγόρο της Ξάνθης (εν ονόματι Νίκο…), στον οποίο σταδιακά έδωσε 1.800 Ευρώ (χωρίς απόδειξη), προκειμένου να ζητήσει εξέταση DNA από τον πατέρα (που δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο) και να γίνει επίσημη αναγνώριση του παιδιού της από τα ελληνικά δικαστήρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα είπαν Τσιμούτο Γαλίνα και ο επίτροπος που την συνόδευε στην χθεσινή αποκαλυπτική εκπομπή του Πάνου Παπαδόπουλου, «ενώ ο δικηγόρος τους έλεγε συνεχώς ότι θα γίνει την τάδε ημερομηνία το δικαστήριο κλπ», στην ουσία δεν προχώρησε καθόλου την υπόθεσή τους με αποτέλεσμα να πάνε σε άλλο δικηγόρο της Ξάνθης (επίσης το όνομά του Νίκος…).

Οι παθόντες κατήγγειλαν το περιστατικό στον δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης και σήμερα για την ίδια υπόθεση, θα πήγαιναν και στον Εισαγγελέα Ξάνθης, ζητώντας εκτός των άλλων την επιστροφή και των χρημάτων που έδωσαν στον πρώτο δικηγόρο τους… Προκειμένου όμως το πρόβλημα και η «εκμετάλλευσή» τους να τύχει δημοσιότητας, κατέφευγαν χθες στην «Ανοιχτή Γραμμή» και κατήγγειλαν την ταλαιπωρία και τον εμπαιγμό τους.

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/