Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ιδιοκτήτης ραδιοφώνου έκλεβε ρεύμα από τον σταθμό της Εκκλησίας

Συνελήφθη το Σάββατο στην Κομοτηνή


Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Τι έγινε εκεί;
 


Ο ιδιοκτήτης γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Κομοτηνής συνελήφθη το Σάββατο όταν διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργήσει διακλάδωση από το καλώδιο ρεύματος του σταθμού της Εκκλησίας και τροφοδοτούσε τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.

Το ακριβό τιμολόγιο που έφτασε στα χέρια του μητροπολίτη κ. Δαμασκηνού έναντι άλλων λογαριασμών, ανησύχησε τον ιεράρχη που έδωσε εντολή διερεύνησης στον ιερέα Δημήτριο Τρέσαλο. Πράγματι ενημέρωσε την ΔΕΗ που ήλεγξε το ρολόι ότι δούλευε κανονικά και τότε πήγε επί τόπου στο πάρκο κεραιών με ηλεκτρολόγο κι έκλεισαν τον σταθμό για να διαπιστώσουν τελικά ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Έκλεισαν τον πομπό και είδαν ότι το ρολόι γυρνούσε κανονικά και ότι γινόταν κατανάλωση. Αλλά από που;. Άρχισαν να σκάβουν και βρήκαν υπογείως το σημείο σύνδεσης, ενώ στο μεταξύ το γνωστό ραδιόφωνο είχε κλείσει και ο ιδιοκτήτης του ανησυχώντας, πήγε στο πάρκο κεραιών να δει τι συμβαίνει.

Ο οικονομικός επόπτης της μητρόπολης κατέθεσε μήνυση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος και πήρε τακτική δικάσιμο. Η υπόθεση θα εκδικαστεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Δεν ξέρουμε αν η ενέργεια αυτή σχετίζεται με την οικονομική κρίση ή έχει άλλες εκδοχές, πάντως δεν τιμά των χώρο των εκπροσώπων των ραδιοφώνων και στιγματίζει αρνητικά το επίπεδο όλων των ανθρώπων του ραδιοφώνου.

Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο περί ου ο λόγος, πολλές φορές έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του, αλλά κανείς δεν θα περίμενε κι αυτή την εκδοχή. Να υποκλέπτει ρεύμα!

Περισσότερα βέβαια σχετικά με την περίεργη αυτή υπόθεση, για την οποία η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος και δεν εξέδωσε δελτίο Τύπου, κατά την εκδίκαση της δικασίμου μέσα στο 2011. Η έρευνα συνεχίζεται για να δουν από πότε γινόταν αυτό ενώ, έτσι εξηγούνται τα χαμηλά τιμολόγια και η …διαφημιστική πολιτική που τηρούσε, αφού το ρεύμα και τα άλλα έξοδα τα πλήρωναν άλλοι…

 
Πηγή:  http://www.xronos.gr/