Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γαλάζιος εμφύλιος στην Ρηγίλλης

Για ποιο λόγο ο Kομοτηναίος Ευ. Στυλιανίδης που έχει αναλάβει το Πρόγραμμα της ΝΔ είναι στα μαχαίρια με τον διάδοχό του στον Πολιτικό Σχεδιασμό Μάξιμο Χαρακόπουλο;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...



Ένα άλλο δίπολο που έχει δημιουργηθεί είναι αυτό του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο. Ο Εύρης τοποθετήθηκε προ μηνός επικεφαλής της Γραμματείας Προγράμματος της ΝΔ. Από μια άποψη, αυτό δείχνει ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για θέση με παρελθόν, στην οποία είχαν θητεύσει κατά καιρούς ο Γιώργος Σουφλιάς, ο Μιχάλης Λιάπης και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής. Ωστόσο, μέχρι τώρα ο κομοτηναίος είχε και την αρμοδιότητα του Πολιτικού Σχεδιασμού, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς την έδωσε στον Χαρακόπουλο.

Ως εκ της θέσεώς τους, οι δύο οφείλουν να συνεργάζονται αρμονικά. Ωστόσο οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες και διαδρομιστές της Ρηγίλλης αποκαλύπτουν ότι με το ζόρι λένε «καλημέρα» ο ένας στον άλλον.

Ο Μάξιμος εκλέγεται στην Λάρισα, αποτελεί δηλαδή τον βασικό εσωκομματικό αντίπαλο του Χρήστου Ζώη, κουμπάρου του Εύρη. Παράλληλα, ως κουμπάρος και πρώην πρωτοπαλίκαρο του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο Χαρακόπουλος έχει φιλικές σχέσεις με την Νίκη Γκοτσοπούλου και φυσικά τον σύζυγό της Κυριάκο Μπαμπασίδη, βασικό εσωκομματικό αντίπαλο του Εύρη στην Ροδόπη.

Πως τους βρίσκετε; Και οι γαλάζιοι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα...