Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα οι τελετές για την Μικρασιατική Καταστροφή

Πραγματοποιούνται τελετές μνήμης σε όλες τις Νομαρχίες αλλά στην Ροδόπη δεν τολμούν να πουν τι ακριβώς ημέρα μνήμης είναι αυτή  λόγω μειονότητας και εκλογών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΘΕΜΑ: Οργάνωση Εκδηλώσεων Μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου


Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 45767/11 Αυγούστου 2010 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν την 19η Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

8:00 Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με συμμετοχή της ΧΧΙ Τ/Θ Ταξιαρχίας και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.

10:00 Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα Προεξάρχει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Δαμασκηνός.

Μετά τη Δοξολογία, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της Ημέρας από τον Εκπαιδευτικό κ. Χαράλαμπο Φαρασόπουλο Πρόεδρο του Συλλόγου Καπαδοκών & Μικρασιατών Ν. Ροδόπης.

11:00 Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους των προσφυγικών σωματείων, οργανώσεις γυναικών κ.α.

18:50 Υποστολή της Σημαίας στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή Μουσικής και τιμητικού Στρατιωτικού Αγήματος με μέριμνα του Α.Δ.Φ.Κ.