Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σκόραρε ο Μπεκαμένγκα για την Ξάνθη

Σκόραρε ο Μπεκαμένγκα στο φιλικό 4-0 της Ξάνθης επί της ομάδας της Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου. Το "παρών" έδωσε στην προπόνηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αριστείδης Πιαλόγλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...



Το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη εκτός έδρας κοιτούν πλέον στην Ξάνθη μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο.

Η επόμενη μέρα του αγώνα στα Πηγάδια, περιλάμβανε για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο επίσημο παιχνίδι το καθιερωμένο χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι που είτε αγωνίστηκαν λίγο, είτε δεν έπαιξαν καθόλου, είχαν αγωνιστική δράση.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετώπισε την ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Ευμοίρου την οποία και κέρδισε με 4-0 χάρη στα τέρματα των Μπεκαμέγκα, Λαζαρίδη (παίκτης της ομάδας Νέων), Αλτιπαρμακόφσκι, ενώ το το σκορ είχε ανοίξει μετά από κόντρα σε πλάγια σέντρα - σουτ του Στιούαρτ.

Οι Βρονταράς, Κομεσίδης, Στιούαρτ, Σταθάκης, Βάλλας, Φλίσκας, Μάνταλος, Καθάριος, Σουάνης, Πόι και Μπεκαμέγκα ήταν οι παίκτες που ξεκίνησαν την αναμέτρηση.

Το "παρών" στη σημερινή προπόνηση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Πιαλόγλου, όπως και ο σκάουτερ των δανεικών παικτών Ιβάν Μίτεφ.

Τέλος και ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Κωστούλας βρέθηκε στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ με "μπαταρισμένο" το πόδι του μετά από το δυνατό μαρκάρισμα του Ριέρα.


Πηγή:  http://www.sport24.gr/