Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Στυλιανίδης θα γράψει την επιστολή Καραμανλή στην Προανακριτική


Δεν θα ετοιμαστεί άμεσα όμως. Προηγείται η κατάθεση του Αλέκου Κοντού την προσεχή εβδομάδα, ώστε να μπορεί να τους απαντήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"...



Η τηλεφωνική επικοινωνία του Δ. Τσιρώνη με τον Κ. Καραμανλή, προκειμένου ο πρόεδρος της προκαταρκτικής επιτροπής να διακριβώσει τις προθέσεις τού τέως πρωθυπουργού για τον τρόπο που θα καταθέσει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, έγινε χθες, λίγο πριν από τις 10 το πρωί. «Τι έχετε σκεφθεί, κύριε πρόεδρε;» ρώτησε ο Δ. Τσιρώνης. Μάλλον δύσθυμα, ο Καραμανλής φέρεται να είπε: «Αυτό που μπορώ να κάνω είναι μια επιστολή».

Ομως, από τη στιγμή που θα απαντήσει με επιστολή, γιατί το καθυστερεί; Εκ πρώτης όψεως, η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι στη σύνταξη της επιστολής φαίνεται ότι θα μετάσχουν ενεργά οι Ν. Δένδιας και Ευ. Στυλιανίδης, ενώ θα περάσει και από ένα νομικό-συνταγματικό έλεγχο από τον Πρ. Παυλόπουλο. Η αλήθεια, όμως, μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανασφάλεια τι θα πουν οι υπουργοί του (Μπασιάκος, Κοντός κ.ά.), που παρουσιάζονται στην επιτροπή την ερχόμενη εβδομάδα. Και ίσως χρειαστεί ακολούθως να (τους) απαντήσει με την επιστολή.




Πηγή:  http://www.enet.gr/