Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η πιθανή ενδεκάδα της Ξάνθης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Παράσχοςστο ντεμπούτο του στον πάγκο πιστευει στο θετικό αποτέλεσμα και αυτο είπε και στους παίκτες του την ώρα που ανέλυε τον αντίπαλο σε βίντεο.
             ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ



Ο Γιώργος Παράσχος πιστευει στο θετικό αποτέλεσμα και αυτο είπε και στους παίκτες του την ώρα που ανέλυε τον αντίπαλο σε βίντεο. "Κάντε ό,τι είπαμε και όλα θα πάνε καλά. Θέλω να μπούμε δυνατά από την αρχή, να ειναι κοντα οι γραμμες μας και να έχουμε πάθος στο παιχνίδι μας". Επίσης, ζήτησε να προσέξουν ιδιαίτερα οι ακραίοι του παίκτες ώστε να μην δίνουν χώρο στους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ.

Στην πιθανή ενδεκάδα βλέπετε το 4-5-1, στην επιθεση θα μετατρέπεται σε 4-3-3 με τους Κατόνγκο και Πόι να εναλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γκλέισον αν και είναι στην αποστολή, πιθανότατα θα μείνει για πρώτη φορά εκτος ενδεκάδας λόγω των προπονήσεων που έχασε μεσοβδόμαδα και στην θέση του θα αγωνιστεί ο Αντεφέμι, κάτι που φάνηκε και από την προπόνηση του Σαββάτου.

Από την 19/άδα αποκλείστηκαν οι Θανάσης Κωστούλας, Νέιθαν Έλινγκτον, Ντιέγκο Κιντάνα (τραυματίες), Μανώλης Μπέρτος (τιμωρημένος) και οι Πέτρος Μάνταλος - Σπύρος Βρονταράς. Οι Νίκος Τσουμάνης, Παύλος Καθάριος, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, Μιχάλης Ζαρόπουλος θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως για την είσοδο στο γήπεδο εκτός από την κάρτα εισόδου (διαρκείας), είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι κατά την προσέλευσή τους να φέρουν και την Αστυνομική Ταυτότητα για λόγους ταυτοπροσωπίας.

Αποστολή: Adefemi Olubayo, Bekamenga Christian, Boateng George, Buga Mugurel, Gspurning Michael, Jaggy Kim, Katongo Christopher, Leite Perreira Marcelo, Pinto Dos Santos Gleison, Poy Mauro, Stewart Jordan, Strba Zdeno, Βάλλας Σπύρος, Βασιλακάκης Θεόδωρος, Κομεσίδης Δημήτρης, Λυμπερόπουλος Σωτήριος, Σουάνης Δημήτριος, Σταθάκης Σταύρος, Φλίσκας Κώστας.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/