Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Για το διπλό στην Καρδίτσα ο Πανθρακικός


Όλα τα τελευταία νέα για την ομάδα της Κομοτηνής πριν την απογευματινή αναμέτρηση με την Αναγέννηση
                    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αυριανή αναμέτρηση στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football league. Μοναδικός στόχος για τον Κώστα Βασιλακάκη είναι το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει συγκεντρώσει κάποιον βαθμό αλλά δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα εντός έδρας!

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ΟΠΑΠ Κομοτηνής και στη συνέχεια αναχώρησε με το λεωφορείο για την Καρδίτσα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαγγελόπουλος, Μποντούρης και Ανδριόλας. Ο πρώτος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ώστε να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προβλήματα τραυματισμών αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία και παρέμειναν εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Αρσενίεβιτς, Σίμωσης, Ρομπέρ, Πιθαρούλης, Κανωτίδης, Καζάκης, Λόπες, Μαρσέλο, Πάγκαλος, Ρεκλείτης, Περπερίδης, Σουλτανίδης, Ιασωνίδης, Παπουλής, Ζησόπουλος, Μπαρμπούδης, Νατσούρας, Τζιωρτζιόπουλος, Ταίρης και Κουτσόπουλος. Ο Κώστας Βασιλακάκης θα χρησιμοποιήσει τον Κουτσόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Κανωτίδη, αριστερά τον Περπερίδη, στο κέντρο της άμυνας τους Νατσούρα, Ιασωνίδη, στα χαφ τους Λόπες, Μαρσελάο, δεξιά τον Αρσενίεβιτς, αριστέρα τον Ρομπέρ και στην επίθεση τους Σουλτανιδη, Καζάκη. Εφόσον χρησιμοποιηθεί ο Τζιωρτζόπουλος, δεν αποκλείεται ο Περπεριδης να μετατοπιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και να βγει εκτός ένδεκάδας ο Κανωτίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοκαρνανίας με βοηθούς τους Ασημάκη, Ζυγούρη ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας.

Ο Πανθρακικός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του , καθώς δυο λεοφωρεία θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής από την Κομοτηνή ενώ το thrakisport θα βρεθεί στην Καρδίτσα, προκειμένου να σας μεταφέρει το κλίμα από την αναμέτρηση του Πανθρακικο.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/