Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στην Μαρώνεια

Είχαν 365 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη αλλά και έξι φυτά που καλλιεργούσαν 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες, της 23-09-2010, σε οικισμό του Δήμου Μαρώνειας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 38χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα σε νομότυπη αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 46χρονου και στην οικία του, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκατέσσερις (14) χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (365,6) γραμμαρίων ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της οικίας του διατηρούσε υδροπονική καλλιέργεια με έξι (6) φυτά υβριδίου κάνναβης (ύψους από 0,55 έως 1,1 μέτρων) τα οποία θέρμανε με ειδικό προβολέα. Επίσης στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν δύο (2) χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (10,1) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.