Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επιασαν κόρη ποδοσφαιριστή της Ξάνθης με ναρκωτικά!


Συνελήφθη στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" να μεταφέρει από τη Λατινική Αμερική πάνω από τρία κιλά κοκαΐνης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Κόρη παλιού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος φορτωμένη με τρία κιλά καθαρής κοκαΐνης. Η 24χρονη, επέστρεφε από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας κουβαλώντας πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες στα τέσσερα σακίδια πλάτης τα οποία είχαν διπλά τοιχώματα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιώντας στοχευμένους ελέγχους σε πτήσεις από χώρες της λατινικής Αμερικής, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα που οι πληροφορίες λένε πως δούλευε για λογαριασμό της νιγηριανής μαφίας και έκαναν φύλλο και φτερό τις αποσκευές της.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στις τσάντες τα ναρκωτικά τα οποία ήταν συνολικά 3170 γραμμάρια. Μάλιστα, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά, πως κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους της Ισπανίας αφού η πτήση από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας έφθασε στη Μαδρίτη και από εκεί με άλλο αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε πως η κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή γνώρισε πριν μερικούς μήνες έναν αλλοδαπό που αγωνίζεται σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας της βορείου Ελλάδας. Ο παίκτης, την έβαλε στα καρτέλ της κόκας και τελικά την έπεισε να κάνει μεταφορές από τη λατινική Αμερική στην Ελλάδα μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.


Πηγή:  http://www.protothema.gr/