Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

O Καρατζαφέρης στηρίζει Παπανδρέου ως υπ. Περιφερειάρχη!


Έκανε ανακοινώσεις πριν λίγο στην Αθήνα.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜ-Θ;



Με τον Άδωνι Γεωργιάδη υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητα του βουλευτή Θανάση Πλεύρη, ως αντιπεριφερειάρχη Αθηνών και την υποψηφιότητα του βουλευτή Λάρισας Αστέριου Ροντούλη για την Περιφέρερια Θεσσαλίας.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει τον ανεξάρτητο υποψηφίο Νίκο Παπανδρέου, στα Επτάνησα τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπ. Σπύρου, στο Νότιο Αιγαίο τον πρώην νομάρχη Μπάμπη Κόκκινο και στην Περιφέρεια Ηπείρου την υποψηφιότητα του νυν νομάρχη Ιωαννίνων κ. Αλ. Καχριμάνη. Συντάσσεται δηλαδή με προτάσεις της ΝΔ.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη Τρίτη, όπου το κόμμα θα ανακοινώσει και άλλες υποψηφιότητες. Πιθανότατα τότε να μάθουμε και για την ΑΜ-Θ, με τον Καρατζαφέρη, που ήταν υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης πέρυσι, να λέγεται ότι έχει κάνει προτάσεις σε δύο ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την Θράκη, τον Παναγιώτη Σγουρίδη και τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη...