Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τα τελευταία νέα της Skoda Ξάνθης

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο εντός έδρας ματς της Κυριακής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Με τους διεθνείς που επέστρεψαν χθες να κάνουν χαλάρωμα εξαιρούμένου του Κατογκο που προπονήθηκε κανονικά και του Αλμπιπαρμακοφσκι που θα επέστρεφε αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδος. Όπως είναι λογικό ο Νίκος Κεχαγιάς στην τακτική δεν λειτούργησε όπως ακριβώς θα ήθελε και αυτό γιατί δεν τους είχε όλους στην διάθεση του μιας και θα έπρεπε να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.


Σήμερα βέβαια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι μέρες πλησιάζουν και από την στιγμή που θα προπονηθούν κανονικά όλοι θα αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα συμπεράσματα για τον τρόπο που σκέπτεται ο προπονητής να αντιμετωπίσει τον προσεχή αντίπαλο του. Αισιοδοξία και πίστη υπάρχουν στην ομάδα για τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος. Από την άλλη το κενό που άφησε στην επίθεση ο Ελικτον αναμένεται να καλυφθεί από τον Μπουγκα ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος αυτήν την στιγμή και ξέρει καλύτερα την ομάδα σε αντίθεση με τον Μπεκαμεγκα που από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι εντάξει αλλά δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στο 100 %. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής όποια και αν είναι η έκβαση του αγώνα. Σε σχέση πάντως με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές.

Στις τάξεις των φιλάθλων τώρα υπάρχει κινητικότητα με πληροφορίες να θέλουν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι να υπάρχει αρκετός κόσμος. Πάντως τα πρώτα δείγματα μπορούμε να πούμε ότι τα έχουμε δει από τις φιλικές αναμετρήσεις φέτος το καλοκαίρι που τις παρακολούθησαν περισσότεροι φίλαθλοι από κάθε άλλη φορά.

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/