Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Τα τελευταία νέα της Skoda πριν τη μάχη της Κρήτης


Με ποια ενδεκάδα σκοπεύει να παρατάξει την Θρακιώτικη ομάδα ο Νίκος Κεχαγιάς στο ματς με τον Εργοτέλη;




Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα αναζητήσει η Ξάνθη στην Κρήτη στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Κεχαγιάς έχει ζητήσει από τους παίκτες του να περιορίσουν τα νεκρά διαστήματα, ώστε να μην χρειαστεί να κυνηγούν για ένα ακόμη παιχνίδι το σκορ όπως έγινε τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο και στο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Τα προβλήματα, βέβαια, δεν λείπουν για τον Νίκο Κεχαγιά, ο οποίος στο σημερινό ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ελιγκτον και Κωστούλα.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίησει τους Αντεφέμι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γκλέισον και τον Φλίσκα στον άξονα της μεσαίας γραμμής (δίδυμο με τον Στρμπα). Οσο για τη γραμμή κρούσης, ο εκλεκτός φαίνεται να είναι ο Πόι, με τους Μαρσελίνιο και Κατόνγκο να ξεκινούν τις προσπάθειες τους από τα δύο άκρα και τον Βασιλακάκη να αναλαμβάνει ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ.

Το ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα αναμένεται να κάνει και ο Στιούαρτ, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Τζάγκι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αμετακίνητοι στις θέσεις τους είναι ο Γκσπούρνινγκ και ο Μπέρτος, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπεκαμέγκα, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Τζάγκι, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Σουάνης και Σταθάκης.


 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/