Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχει κυριακάτικη εφημερίδα που να μην βλέπει νίκη Γιαννακίδη

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις του αθηναϊκού Τύπου για την άναμέτρηση στις εκλογές της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

          ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Μεγάλο φαβορί στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θεωρούν σχεδόν όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες τον Αρη Γιαννακίδη.

Το "Βήμα" παρουσιάζει την Περιφέρειά μας ως σίγουρη για το ΠΑΣΟΚ και ως σίγουρη ήττα για τη ΝΔ. Το ίδιο κάνει και η "Ελευθεροτυπία", παρόλο που σε παραπολιτικό της επισημαίνει την αναστάτωση που υπήρξε στο πάσινο στρατόπεδο τις τελευταίες ημέρες.

Το "Έθνος" επίσης αναφέρει ως πράσινη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, έστω και στον δεύτερο γύρο, αναφέροντας μάλιστα και ποσοστό, καθώς τονίζει ότι η διαφορά Γιαννακίδη - Παυλίδη θα είναι στο 5%. Έπίσης, η "Real News" την χαρακτηρίζει ως σίγουρα χαμένη για τη ΝΔ.

Θυμίζουμε ότι μέχρι και ο αντιπολιτευτικός "Ελεύθερος Τύπος" έβαψε πράσινη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ τις προηγούμενες μέρες. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί βγήκε προχθές ο Παυλίδης και κατήγγειλε τις πληροφορίες που διαρρέονται για δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν πίσω. Μάλλον ήξερε αυτό το μπαράζ δημοσιευμάτων, που τον φέρνουν να χάνει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δημοσιεύματα τελικά ανταποκρίνονται και στην πραγματική βούληση της κοινής γνώμης. Αυτήν θα την μάθουμε το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα και της 14ης...