Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο Πεταλωτής συντονιστής της αυριανής διακαναλικής του Παπανδρέου

Στο Μαξίμου και όχι στην ΕΡΤ θα δοθεί τελικά η συνέντευξη του Πρωθυπουργού

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα γίνει τελικά η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Τη συνέντευξη, η οποία θα διαρκέσει από τις εννέα έως τις δέκα και μισή, θα συντονίζει ο... κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής που θα δίνει τον λόγο στους επτά δημοσιογράφους.

Από το mega η Όλγα Τρέμη, από τον Alter ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, από το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος, από τον Ant1 η Μαρία Χούκλη, από τον Alpha ο Αντώνης Σρόϊτερ, από τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και από την ΕΡΤ ο Προκόπης Δούκας, θα υποβάλουν από τέσσερις ερωτήσεις προς τον Γιώργο Πρωθυπουργό χωρίς οι ερωτήσεις να χωρίζονται ανά κατηγορία όπως γίνεται στα προεκλογικά debate.

Το μεσημέρι (16:00), οι δημοσιογράφοι θα συναντηθούν στο σπίτι της Όλγας Τρέμη προκειμένου να συζητήσουν τα διαδικαστικά θέματα της συνέντευξης η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά «σκόνταψε» πάνω στο «Νησί» του mega.

Η αρχική σκέψη ήταν η συνέντευξη να μεταδοθεί τελικά την Τρίτη, ωστόσο και σε αυτήν περίπτωση υπήρξε πρόβλημα καθώς η συγκεκριμένη μέρα «ανήκει» στον Λάκη Λαζόπουλο...

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις το «μεγάλο κανάλι» συμφώνησε τελικά να μην μεταδοθεί αυτήν την εβδομάδα η νέα σειρά «φαινόμενο» της ελληνικής τηλεόρασης που μέχρι στιγμής έχει τρελάνει τα μηχανάκια της AGB…



Πηγή:  http://www.real.gr/