Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Με τα Τρίκαλα στις 3μμ ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή

Μοναδικός στόχος η νίκη για την ομάδα της Κομοτηνής

Εξελίξεις σε θέμα προπονητή σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα;

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ...


Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί στην αναμέτρηση ο Πανθρακικός με αντίπαλο τα Τρίκαλα (15:00), καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα της Κομοτηνής. Η ομάδα της Κομοτηνής σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία με τον Κώστα Βασιλακάκη να ανακοινώνει την αποστολή για την αυριανή κομβικής σημασίας αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Γιάννης Κανωτίδης και Φώτης Παπουλής, οι οποίοι πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θεραπεία ώστε να είναι έτοιμοι για τις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Σταύρος Βαγγελόπουλος που μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαιχτών του αλλά η απουσία του, περίπου 8 εβδομάδες, τον έχει αφήσει εκτός ρυθμού.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κουτσόπουλος, Λόπες, Μποντούρης, Μαρσελάο, Ρομπέρ, Περπερίδης, Ζησόπουλος, Ιασωνίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Σουλτανίδης, Μπαρμπούδης, Ανδριόλας, Ρεκλείτης, Καζάκης, Σίμωσης, Αρσενίεβιτς, Νατσούρας, Πάγκαλος και Πιθαρούλης.

Ο Κώστας Βασιλακάκης προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Κουτσόπουλο, Περπερίδη, Τζιωρτζιόπουλο, Νατσούρα, Ζησόπουλο, Λόπες , Μαρσελάο, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Μποντούρη, Σουλτανίδη, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο κόσμος, παρά την απογοήτευση του για την εικόνα που δείχνει η ομάδα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αναμένεται να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των "πρασίνων", προκειμένου να διατηρηθεί το νικηφόρο σερί στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος του Συνδέσμου Κορινθίας με βοηθούς τους Πέτρο Ψυχογιό, Γιώργο Παπανικολάου του ιδίου συνδέσμου και τέταρτο διαιτητή τον Γιώργο Κυριαζίδη.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/