Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μαλκότς τέλος, ψάχνουν για καινούριο αρχηγό

Συνεχίζεται το παρασκήνιο για την κάθοδο αυτόνομου μειονοτικού συνδυασμού στην Ξάνθη

Διαφαινόμενο το αδιέξοδο, ενώ σε ένα μήνα έχουμε τις εκλογές
                        ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...




Παράταση στην αναμονή για την επισημοποίηση της καθόδου του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού φαίνεται ότι είναι η αποτυχία και της τελευταίας συνάντησης των στελεχών της μειονότητας να καταλήξουν σε επικεφαλής ώστε να κάνουν δυνατή την κάθοδό τους.

Στην τελευταία συνάντηση καταβλήθηκε η τελευταία προσπάθεια να μεταπειστεί και να αναλάβει αυτό το εγχείρημα ο Χασάν Μαλκότς. Ο ίδιος αν και πιστεύει στην προοπτική της αυτόνομης καθόδου φαίνεται ότι εμμένει στην άρνησή του να τεθεί επικεφαλής και οι λόγοι φαίνεται ότι εντοπίζονται στην αμφισβήτηση από την πλευρά του ότι θα τύχει της καθολικής υποστήριξης της μειονότητας.

Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο και για ρήξη του μουσουλμάνου οδοντίατρου με στελέχη της μειονότητας, κύρια με το βουλευτή Μάντατζη Τσετίν. Όπως είναι γνωστό τα στελέχη που επιθυμούν αυτόνομη κάθοδο αμφισβητούν τις προθέσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι επιθυμεί να προασπίσει τα συμφέροντας του συνδυασμού του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο .

Τελικώς η λήφη της οριστικής απόφασης παρατείνεται μέχρι να εξευρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την αρχηγία του συνδυασμού. Εναλλακτικές λύσεις τα στελέχη υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσουν να κλείσουν το μειονοτικό ψηφοδέλτιο αν και ήδη, το τρόπος που έχει δρομολογηθεί η αυτόνομη κάθοδος έχει ψαλιδίσει την προοπτική του εγχειρήματος για όσους επιμένουν να το πραγματοποιήσουν.



Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/