Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ξυνίδης εναντίον Κοντού για Βατοπέδι

Λακωνική δήλωση - αλλά όχι αιχμές για τον γαλάζιο βουλευτή - έκανε στο περιθώριο της εκδήλωσης της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης

                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ





Λακωνική δήλωση που είχε ως αποδέκτη του βουλευτή της Ν.Δ. Αλέξανδρο Κοντό έκανε στο περιθώριο της εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δήλωση του πρώην Υπουργού ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο Βατοπεδίου αλλά μια απλή υπόθεση σημείωσε:


«Οι κατηγορούμενοι έχουν όλο το δικαίωμα να επιλέγουν τον τρόπο που θα υπεραπιστούν τον ευατό τους.» Και δεχόμενος νέες ερωτήσεις συνέχισε:

«Εμείς στην Ξάνθη και τη Ροδόπη δεν χρειάζεται να σκεφτούμε αν είναι ή όχι σκάνδαλο. Ίσως άλλοι σε άλλα μέρη που δεν είχαν επαρξή πληροφόρηση. Η υπόθεση ήταν προβληματική και αμαρτωλή από την αρχή.» κατέληξε αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση.

Παράλληλα, ερωτηθείς ο Σωκράτης Ξυνίδης για τα νέα του καθήκοντα και τις δυνατότητες που υπάρχουν να υπάρξει στρατηγική ανάπτυξης ανέφερε: «Θα εστιάσουμε σε κάθε περιοχή για να λύσουμε ζητήματα. Η δική μας περιοχή έχιε πολλά πλεονεκτήματα για να κάνει πολύ σοβαρά πράγματα. Έχοντας την οπτική γωνία του κυβερνητικού στελέχους θα υπηρετήσω αυτή αυτή την κατεύθυνση. Τουλάχιστον πρέπει να ξέρουμε γιατί κάνουμε οτιδήποτε και θα αποφέρει σοτν τόπο» είπε.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/