Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Επισκέψεις Παυλίδη σε ΣΕΚΑΠ και ΤΕΧΝΗ


Τι είπε ο νομάρχης Ξάνθης και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ στους εργαζομένους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης επισκέφτηκε χθές 13-10-2010 την Καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ Α.Ε. όπου χαιρέτησε το σύνολο των εργαζομένων. Τη συγκεκριμένη ώρα κατά την διάρκεια της επίσκεψής του είχε συζητήσεις με τους εργαζόμενους για διάφορα θέματα.


Μετά το πέρας της επίσκεψης του σχετικά δήλωσε: “Η ΣΕΚΑΠ είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στο Νομό Ξάνθης και στην Περιφέρειά μας. Με κάθε τρόπο επιβάλλεται να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά της. Οι διαφαινόμενες λογικές του μνημονίου περί αποχώρησης της ΑΤΕ από μετοχικά κεφάλαια όπως της ΣΕΚΑΠ αφήνει ερωτηματικά για το μέλλον της επιχείρησης. Εμείς είμαστε σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους, είμαστε σταθερά υπέρ της διασφάλισης επί μακρόν της βιωσιμότητας της επιχείρησης. Εισπρακτικές λογικές, τύπου ΔΝΤ, χωρίς τήρηση των παραμέτρων που αφορούν την κοινωνία, τον τόπο και την απασχόληση θα μας βρουν αντιμέτωπους.”


Επίσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης επισκέφτηκε χθές τη βιομηχανία αλουμινοκατασκευών “ΠΑΝΤΕΛΟΣ-ΤΕΧΝΗ” όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της εταιρείας.


Σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους ανέφερε ότι: “Χρειαζόμαστε ανάπτυξη για να προχωρήσουμε, χρειαζόμαστε υγιείς επιχειρήσεις όπως αυτή που εργάζεστε για να προσφέρουν εργασία.”