Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση της oμάδας Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξ/πολης


ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ"...


Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ο φίλαθλος κόσμος παρουσία των παικτών, που θα αγωνίζονται για την νέα σεζόν στην ομάδα του Εθνικού Βόλλεϋ Αλεξανδρούπολης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος ΤΑΠ κύριος Γιώργος Χαραλαμπίδης, ενώ τον πρώτο χαιρετισμό έκανε ο κύριος Σταύρος Μαρασλής. Και βέβαια από το κεντρικό club της πόλης μας, που φιλοξένησε το event δεν μπορούσαν να λείψουν οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων δημοτικών & περιφερειακών συμβούλων των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου 2010.

Την καθ ‘όλα αθλητική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργος Αλεξανδρής καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας κύριος Βαγγέλης Θεοδώρου. Μάλιστα ο κ. Θεοδώρου ήταν συγκινησιακά φορτισμένος, αφού κατά τα χρόνια που διετέλεσε προπονητής είχε εκπαιδεύσει περί τα 250 παιδιά, που ανελιχθήκαν σε πρωταθλητές, κάνοντας υπερήφανους όλους τους Αλεξανδρουπολίτες και όχι μόνο.

Πρόκειται για αθλητές που αγωνίστηκαν και θα αγωνίζονται και φέτος στα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας και οι οποίοι βραβεύθηκαν με μετάλλια και τιμητικές πλακέτες. Τις βραβεύσεις έκανε ο δημοσιογράφος της πόλης μας & υποψήφιος Αντι-περιφερειάρχης Έβρου με τον ανεξάρτητο Συνδυασμό "Περιφερειακή Αναγέννηση" κ. Δημήτρης Πέτροβιτς. Ο κ. Πέτροβιτς ευχήθηκε στους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, παλιούς και νέους, πολλές-πολλές & μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις, ούτως ώστε να συνεχίσουν στο διηνεκές την ένδοξη ιστορία του παλαιότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης μας.

Επίσης οι αθλητές της ομάδας πήραν ανά χείρας τις φανέλες της νέας αθλητικής περιόδου. Επίσης έγινε αναφορά σε παλαιότερους προέδρους του ιστορικού συλλόγου, εκ των οποίων οι παριστάμενοι στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχήθηκαν για πολλές τιμητικές διακρίσεις στο άμεσα μέλλον στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού Βόλλεϋ της πόλης μας.

Μετά το πέρας των προσφωνήσεων, βραβεύσεων και ευχαριστιών ακολούθησε χαλαρή βραδιά, με ελληνική και ξένη μουσική, άφθονο ποτό και εποικοδομητικές κουβεντούλες μεταξύ των αθλητών, του φίλαθλου κοινού και των υποψηφίων αιρετών της πόλης μας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/