Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Περίεργα περιστατικά που κατέληξαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ξυλοδαρμός σε μπαρ, χαροπαλεύει 40 χρονος μουσουλμάνος θαμώνας

Με βαθιά τραύματα στην πλάτη και δίμετρη πανέμορφη Ουκρανή
                         ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Σκληρός ξυλοδαρμός σε μπαρ της Κομοτηνής συνέβη χθες με άγνωστη αφορμή και θύμα της κακοποίησης 40χρονο μουσουλμάνος, ο οποίος πρέπει να δέχτηκε χτυπήματα, κλωτσιές στο πρόσωπο που του δημιούργησαν κατάγματα, αλλά και σε όλο το σώμα.

Ο άνδρας που έφτασε σε κωματώδη κατάσταση οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο ενώ του έγινε τραχειοτομή και παρακολουθείται στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Από αστυνομικής πλευράς δεν έγινε κάτι γνωστό για το συμβάν αυτό.


Χθες εξ άλλου σύμφωνα με πληροφορίες εισήχθη για νοσηλεία μια δίμετρη Ουκρανή η οποία ισχυρίστηκε ότι έπεσε πάνω σε μπουκάλι με κρασί και τραυματίστηκε στην πλάτη σοβαρά, αφού το τραύμα έφτασε την αρτηρία. Όταν η κλινική της εικόνα έδειχνε μαχαίρωμα αρνήθηκε σε σπαστά γερμανικά, επιμένοντας για ατύχημα.

Αυτό που αποδεικνύεται πάντως είναι ότι αν και έχουμε οικονομική κρίση, τα μπαρ δουλεύουν, οι άνθρωποι εκεί εκτονώνονται περίεργα, δημιουργούνται εντάσεις και παραλογισμοί και τέτοια φαινόμενα μπορεί να συμβαίνουν, αλλά τα μαθαίνουμε μόνο όταν φτάνουν σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα. Τα μικρότερης εντάσεως που αντιμετωπίζονται εκ των ενόντων φυσικά θάβονται…


Πηγή:  http://www.xronos.gr/