Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Συνεδριάζει η Δημαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ





Η Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμο Ξάνθης συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή στη 13. 30. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:




ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη



ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.



ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια καθοδηγητικών πινακίδων τροχαίας & είδη ασφαλείας κυκλοφορίας οχημάτων»



ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Δ. ΕΥΜΟΙΡΟΥ»



ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»



ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΛΕΥΚΗΣ»



ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»



ΘΕΜΑ 8ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ & ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ» εργολαβία: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΙΑΣ ΟΔΩΝ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού



ΘΕΜΑ 9ο¨ Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.



ΘΕΜΑ 10ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΫ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.



ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης κ. Λάμπρου Ιωάννη»



ΘΕΜΑ 12ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή αιτήματος του Κοντόπουλου Κωνσταντίνου για απαγόρευση στάσης & στάθμευσης έμπροσθεν του χώρου επί της Θεοδ. Δούκα.



ΘΕΜΑ 13ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αποδοχή αιτήματος του Αναστασιάδη Ιωάννη για την χορήγηση άδειας εισόδου οχημάτων και μηχανημάτων έργων στο πεζοδρόμιο της οδού Γεωργίου Σταύρου.