Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ακυρώθηκε από το Πρωτοδικείο επικεφαλής συνδυασμού στην Θράκη

Αναγνωρίστηκαν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι, όχι όμως και ο υποψήφιος δήμαρχος!!!

ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ;



Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε για τον πολύπαθο συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Αβδήρων, η οποία δεδομένα θα βαδίσει χωρίς το Σπύρο Χαλκίδη στις εκλογές.

Αφού ο ανεξάρτητος Κώστας Αντωνιάδης αποσύρθηκε από την κούρσα για τη Δημαρχεία επικαλούμενος λόγους υγείας παρουσιάστηκε σοβαρή εμπλοκή με την υποψηφιότητα του Σπύρου Χαλκίδη. Οι πληροφορίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες. Κάποιες κάνουν λόγο για έλλειψη πιστοποιητικών του επικεφαλής κατά την υποβολή του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο και κάποιες άλλες για ευθεία παραίτησή του από τη διαδικασία και επιστροφή του χρίσματος στη Ν.Δ. Πάντως δεδομένο είναι ότι ο ίδιος δεν θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού, όπως αυτός ανακηρύσσεται από το Πρωτοδικείο και κάποιος άλλος από το συνδυασμό –που συγκροτήθηκε πάντως- θα αναλάβει την αρχηγία με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τον κο Τσιτιρίδη, γιο του παλιού προέδρου της Διομήδειας.

Τα όσα έχουν συμβεί στο Δήμο Αβδήρων και οι επιλογές που γίνονται, συνήθως, κεντρικά από τη Ν.Δ., έχουν προκαλέσει αρκετές παλινωδίες και διαδοχή πολλών υποψηφίων, ώστε να παρουσιαστεί ένας συνδυασμός που συγκεντρώθηκε ασθμαίνοντας και του οποίου θα ηγηθεί ένας άνθρωπος 20 μέρες πριν τις εκλογές και χωρίς ίσως εμπειρία. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Βασίλης Τσολακίδης έχει εξασφαλίσει την εκλογή του και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη διαφορά των συνδυασμών και στην εκλογή των συμβούλων αλλά και στο συνδυασμό του ΚΚΕ υπό τον κο Νεοφυτίδη.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/