Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ποιος θα είναι επικεφαλής της ΝΔ στα Άβδηρα;

Μετά και την γκάφα Χαλκίδη και την συνακόλουθη παραίτησή του, μαζεύτηκαν οι υποψήφιοι του γαλάζιου συνδυασμού και διάλεξαν τον επικεφαλής τους και τον υποψήφιο δήμαρχό τους...

           ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;



Μετά τις συνεχείς παραιτήσεις με τελευταία αυτή του Σ. Χαλκίδη για διαδικαστικούς λόγους και τις ατυχίες που επαναλαμβάνονται σε ό,τι αφορά στον συνδυασμό που στηρίζει η ΝΔ στο δήμο Αβδήρων, αποφασίστηκε αρχηγός του ψηφοδελτίου και υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων να είναι ο Γ. Τσιτιρίδης, γιος του τέως Προέδρου Διομηδείας.


Η απόφαση λήφθηκε στη συγκέντρωση του συνδυασμού που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο της Ξάνθης το βράδυ της Δευτέρας και συμμετείχαν όλα τα μέλη του συνσυαδμού πλην του Α. Κουγιομτζόγλου, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που κάποιοι προωθούσαν και για υποψήφιο δήμαρχο. Η παράλειψη της πρόσκλησης του κ. Κουγιουμτζόγλου, έφερε και την επίσημη παραίτησή του απ' τον συνδυασμό που μάλιστα επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή βάσει νόνου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αφού περιλαμβανόταν στο ψηφοδέλτιο που είχε κατατεθεί στο πρωτοδικείο.
 
 
Πηγή:   http://www.xanthionline.com/