Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Οι Θρακιώτες διαιτητές και αυτοί που σφυρίζουν Θρακιώτες

Ποιοι σφυρίζουν τα ΑΕΚ-Ξάνθη και Πανθρακικός-Καλλιθέα;

Ποιους αγώνες σφυρίζουν μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών Θράκης;
                                          ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Ο Ανδρέας Παππάς του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών θα είναι αυτός που θα σφυρίξει την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ξάνθης το απόγευμα της Κυριαής, όπως ανακοινώθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Παππάς θα έχει ως βοηθούς τον Δαμιανό Ευθυμιάδη του ΣΔ Πιερίας και τον Ηλία Αλεξέα του ΣΔ Μεσσηνίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Κωνσταντινέας, επίσης του ΣΔ Μεσσηνίας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Χατζής του ΣΔ Καρδίτσας.

Ο κομοττηναίος Δημήτρης Μπιτσίδης ορίστηκε πρώτος βοηθός διαιτητή του Σταύρου Τσιρώνη (Αθηνών) στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Λάρισα, που θα γίνει την ίδια ώρα στις Σέρρες. Αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα στο οποίο ορίζεται ο ρέφερι και το τέταρτο συνολικά, στις πέντε μέχρι και την τωρινή αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και εκτίμηση ότι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, που μπορεί να του δώσουν το διαβατήριο και για κάτι καλύτερο αν δεν κάνει το μεγάλο λάθος.

Για την Football League στην αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Καλλιθέα στην Κομοτηνή θα σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσπρωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Κάλφογλου του ΣΔ Θεσπρωτίας και Θεόδωρος Φλώρος του ΣΔ Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Σέζος του ΣΔ Κιλκίς, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ξανθιώτης Αθανάσιος Βέλλιος ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννενα για το πρωτάθλημα της Football League, την οποία θα διευθύνει ο δραμινός Γιώργος Κύζας με βοηθούς τους συντοπίτες του Αθανάσιο Δηλγεράκη και Κυριάκο Πολυμενίδη και τέταρτο τον καβαλιώτη Ευάγγελο Κιοζένη.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/