Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Συλλήψεις στην Ξάνθη για ναρκωτικά


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2010 στα Βαφέικα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Κοτύλης ένας 25χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπο έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε σωματική του έρευνα κατελήφθη να κατέχει μία (01) χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 6,4 γραμ. και μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 2,3 γραμ.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.


Βραδινές ώρες της ίδιας μέρας στο 1ο χλμ Ε.Ο. Μαγικού - Διομήδειας Ξάνθης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 18χρονος ημεδαπός και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία (01) χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 3,6 γραμ. την οποία κατείχαν από κοινού.

Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης