Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Σε ποιον πρότεινε ο Καρατζαφέρης για Περιφερειάρχη στη Θράκη;

Είναι γνωστός δημοσιογράφος και βασικό στέλεχος του ΛΑΟΣ

Εκείνος ζήτησε να πάει στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά τον έκοψε η... Ευγενία Μανωλίδου

                                 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




«Πυρ και μανία» είναι με την Ευγενία Μανωλίδου  ο δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος του ΛΑΟΣ Βαγγέλης Παπαδόπουλος, την  οποία και θεωρεί υπεύθυνη επειδή «κόπηκε» από το ψηφοδέλτιο του συζύγου της Α. Γεωργιάδη στην περιφέρεια Αττικής.   

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο  πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης  του πρότεινε  να είναι είτε υποψήφιος περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και  Θράκη είτε δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα αλλά ο ίδιος αποδέχτηκε «το αυτονόητο, θεσμικό, πολιτικό και κομματικώς ορθό»  να είναι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, όπου διαμένει και δραστηριοποιείται. 

«Δυστυχώς, μόλις επέστρεψα από ένα σύντομο υπηρεσιακό ταξίδι στην Ισπανία, με κάλεσε για να μου ανακοινώσει, ότι άλλαξαν τα δεδομένα και δεν μπορεί να σεβαστεί το λόγο και την υπόσχεση του, γιατί έβαλε «βέτο» ο Α. Γεωργιάδης μετά από παρότρυνση της κ. Μανωλίδου» δήλωσε!  

Ο Β. Παπαδόπουλος ανήκει πάντως στον κύκλο στελεχών του ΛΑΟΣ που έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον κ. Γεωργιάδη για τις εκπομπές της  συζύγου του.


Πηγή:  http://www.star.gr/