Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πλήρης στη Δράμα ο Πανθρακικός για το μεγάλο ντέρμπι της Περιφέρειας

Στις 3.00μμ ξεκινά ο αγώνας με την ιστορική Δόξα , που μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΤ3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε σήμερα για τη Δράμα ο Πανθρακικός, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (15:00 ΕΡΤ3) την ιστορική Δόξα! Ο Αιμίλιο Φερρέρα είχε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν ετοιμοπόλεμοι με τον Βέλγο να επιλέγει τους 18 για την αυριανή αναμέτρηση!

Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Ανδριόλας, Σίμωσης, Καζάκης, Κανωτίδης, Μπουντούρης, Κουτσόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μαρσέλο, Λόπες, Ρεκλείτης, Πάγκαλος, Ζησόπουλος, Παπουλής, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ, Σουλτανίδης και Περπερίδης.

Ο Πανθρακικός προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς επικράτησε του Θρασύβουλου με 1-0 σε μια αναμέτρηση όπου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βέλγος τεχνικός παρακολούθησε στο ΅Γεντί Κουλέ΅ την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Δόξα και εντόπισε τις αδυναμίες των Δραμινών, τις οποίες επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του!

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κύριος Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς με βοηθούς τους Στυλιάδη του ιδίου Συνδέσμου και Πενζερέτη του συνδέσμου Κιλκίς.4ος διαιτητής ο κύριος Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς

Το πρωί θα αναχωρήσει μπροστά από το ΔΑΚ λεοφωρείο για δωρεάν μεταφορά των φίλων της ομάδας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11.15! Υπολογίζεται πως στην Δράμα θα μεταβούν γύρω στους 150 φίλους της ομάδας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/