Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο e-mail Πανόπουλου βάζει τέρμα στις συζητήσεις με τον Θιγάντα

"Πάρτε τα παιχνίδια σας και σ' άλλη παραλία" έγραψε ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη στον Iσπανό προπονητή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ E-MAIL
ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ:


Η ευρηματικότητα του Χρήστου Πανόπουλου στις ανακοινώσεις είναι χρόνια γνωστή... Φέτος μπορεί ακόμα να μην έχει χρειαστεί να εκδώσει κάποια, όμως μέσω ενός e-mail που απέστειλε ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.


Το «Football Εμπιστευτικό» αποκαλύπτει το e-mail με το οποίο η Ξάνθη ουσιαστικά έβαλε χθες τέλος στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού Χοσέ Ανχελ Θιγάντα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Ενα ηλεκτρονικό μήνυμα-μνημείο, που θα πρέπει να άφησε τον πρώην τεχνικό της Οσασούνα και της Ατλέτικο Μπιλμπάο με το στόμα ανοιχτό, αφού χωρίς περιστροφές του ρίχνει τη χυλόπιτα στα μούτρα με τρόπο απίστευτο.
Η ατάκα «θα σας προτείναμε να πάρετε τα παιχνίδια σας και να πάτε να παίξετε σε κάποια άλλη παραλία» απλά δεν υπάρχει πουθενά! Αιτία για όλα αυτά η κωλοτούμπα που έκανε ο Θιγάντα.

Στην πρώτη πρόταση της Ξάνθης πριν από δέκα μέρες ο Ισπανός αρνήθηκε, αφού ο Πανόπουλος δεν πλήρωνε για όλο το τιμ που ήθελε να φέρει μαζί του (βοηθός, γυμναστής), αλλά συζητούσε μόνο για τον ίδιο, δίνοντας ένα ποσό που άγγιζε τις 150.000 ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, ο Θιγάντα άλλαξε γνώμη και μέσω του ατζέντη του ειδοποιούσε πως δέχεται τους όρους της Ξάνθης. Ομως γι' αυτόν ήταν πλέον αργά


Το e-mail-μνημείο!

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το e-mail, όπως απεστάλη στον εκπρόσωπο του 44χρονου τεχνικού κ. Κάισορ γραμμένο στα αγγλικά και φέρει την υπογραφή του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και στενού συνεργάτη του Πανόπουλου, Γιάννη Παπαδημητρίου


Subject: Fw: YOUR COACH MR ZIGANDA

«Dear Kaisor,

Following your mail dated 18-11-2010, I have to comment the following: when the glass (or the bridge in your case) is broken it can never be stick back together (as we say in Greece).

Therefore we would suggest that you take your toys and go play at another beach (as we say again in my country).

We got nothing else to discuss.

P.S.: I presume that this mail will be passed on to your coach Mr. Ziganda.

Regards

Yiannis»



Η μετάφραση στα ελληνικά:

«Αγαπητέ Κάισορ,

Απαντώντας στο δικό σου e-mail με ημερομηνία 18-11-2010, έχουμε να σχολιάσουμε το ακόλουθο: Οταν το γυαλί (ή η γέφυρα στην περίπτωσή σας) σπάσει, δεν μπορεί ποτέ να ξανακολλήσει (όπως λέμε στην Ελλάδα). Ως εκ τούτου θα σας προτείναμε να πάρετε τα παιχνίδια σας και να πάτε να παίξετε σε κάποια άλλη παραλία (όπως λέμε ξανά στην πατρίδα μας). Δεν έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε.

ΥΓ.: Φαντάζομαι ότι αυτό το e-mail θα μεταφερθεί στον προπονητή σας κ. Θιγάντα

Χαιρετισμούς

Γιάννης».




Πηγή:  http://www.sentragoal.gr/