Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μόνο για την νίκη απόψε η Skoda Ξάνθη με τον Πανσερραϊκό


Σοβαρές ελλείψεις στην ομάδα της Θράκης λόγω τραυματισμών και καρτών

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ


Μόνο για ένα αποτέλεσμα θα αγωνιστεί το Σάββατο (20/11 και ώρα 19:30ΝΕΤ) η Skoda Ξάνθη απέναντι στον Πανσερραϊκό, αφού ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και η νίκη είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου. Φυσικά η προσπάθεια αυτή δεν θα γίνει χωρίς εμπόδια, αφού από την αποστολή θα απουσιάζουν αρκετοί και σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Οι Γκσπούρνιγκ, Στιούαρτ, Σάντος, Πόι και Σταθάκης είναι τραυματίες και τέθηκαν εκτός αποστολής, μαζί τους και ο Αντεφέμι, που στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα δέχτηκε την 4η κίτρινη κάρτα και η ξανθιώτικη ομάδα αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής σ' αυτόν τον αγώνα.

Όσον αφορά την 11αδα που θα παρατάξει ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα είναι σημαντικά αλλαγμένη σε σχέση με αυτή του προηγούμενου παιχνιδιού. Στο τέρμα να ηνία έχει ο Λυμπερόπουλος, στην άμυνα ερωτηματικό αποτελεί η αριστερή πτέρυγα, αφού ο Σάντος που είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι ως βασικός, είναι τραυματίας, ενώ ο Τζάγκι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Στο κέντρο το κενό του Αντεφέμι πιθανότατα θα καλύψει ο Μπόατενγκ, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Κατόνγκο. Πιθανότατα αλλαγή θα υπάρχει και στην κορυφή της επίθεσης, με τον Έλιγκτον να παίρνει την φανέλα βασικού από τον Σουάνη.

Στην αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας, ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Λυμπερόπουλο, Βρονταρά, Βάλλα, Κομεσίδη, Βασιλακάκη, Κατόνγκο, Μπεκαμένγκα, Μαρσελίνιο, Κιντάνα, Μπόατενγκ, Αλτιπαρμακόφσκι, Τζάγκι, Μπούγκα, Κωστούλας, Στρμπά, Μπέρτος, Έλιγκτον, Μάνταλος, Φλίσκας, Σουάνης.

Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για το έτος 2008-09 η Skoda Ξάνθη είχε επιβληθεί επί του Πανσερραϊκού με 2-1, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Παππάς και ο Γκρζέλακ, ενώ για την ομάδα των Σερρών το γκολ σημείωσε ο Μπανγκουρά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους κ. Γουργιώτη (Φθιώτιδας) και κ. Αλεξέα (Μεσσηνίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας). Εκδρομή αναμένεται να κάνουν οι Σερραίοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, περίπου 700 εισιτήρια απέκτησε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενώ οι ξανθιώτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/