Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Στην Καλαμαριά δοκιμάζεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας
Στις 5.00μμ ο αγώνας, όπου οι Εβρίτες διεκδικούν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη μετά τον θρίαμβο από του Ολυμπιακού

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, η αυλαία της οποίας θα πέσει το βράδυ της Πέμπτης με την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Ηρακλής. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα είναι η αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό, τις δύο ομάδες που συγκροτούσαν πέρσι το ένα ζευγάρι των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Στην Καλαμαριά ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα πολύ σημαντικό ματς αφού και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. «Σημαντικό είναι αλλά δεν το βλέπουμε ως τελικό. Η ομάδα μας έχει βάλει ως στόχο να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την έδρα της και αυτό θέλουμε να κάνουμε κόντρα στον Εθνικό, τον οποίο σεβόμαστε», τόνισε ο Χρήστος Πάτρας ο οποίος μπορεί να υπολογίζει κανονικά και τον Εμερσον Ισαχάρ.

Χωρίς προβλήματα είναι και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την οποία σύμφωνα με τον Γιάννη Ανδρεάδη: «Την έχουμε ξεχάσει ήδη και έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Πιστεύω ότι δεν θα επαναπαυτούμε στο προηγούμενο ματς και θα παίξουμε το ίδιο καλά και στην Θεσσαλονίκη».

Στην Πάτρα η ΕΑΠ Λουξ υποδέχεται τον αήττητο μετά από δύο αγωνιστικές ΠΑΟΚ κι απ' ότι φαίνεται στους γηπεδούχους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή η συμμετοχή των Κουρνέτα, Κιτσαντά (αμφότεροι είναι τραυματίες).

Στο συγκεκριμένο ματς θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Ροντρίγκο Κανιότο (ΕΑΠ Λουξ) και Ράφαελ Λινς (ΠΑΟΚ), οι οποίοι πριν από 5 χρόνια έκαναν μαζί τα πρώτα τους βήματα στην Ευρώπη αγωνιζόμενοι με την φανέλα της Ελβετικής Νάφελς.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας που φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη ο Επίκουρος Πολίχνης υποδέχεται στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στη μεγάλη κατηγορία τον Πανελλήνιο με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη Volleyleague 2010-2011.

Τέλος στο Ζηρίνειο ο αήττητος ΑΟ Κηφισιάς αντιμετωπίζει την ομάδα της Λαμίας. Ο Σωτήρης Δρίκος αυτή τη φορά θα έχει στην αποστολή τον Άγγελο Καρακίτσο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στη Λαμία ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:


Τετάρτη 03.11.2010

Καλαμαριάς, 17.00: Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γεωργιάδης - Καραμπαλάσης)

ΕΑΠ, 19.00: ΕΑ Πατρών - ΠΑΟΚ (Βαρθαλίτης, Βουδούρης)

Βασιλικών, 19.00 (Novasports 4): Αρης - Παναθηναϊκός (Θεμελής, Πανούτσος)

Πολίχνης, 19.00: Επίκουρος ISS - Πανελλήνιος ΓΣ (Μιχελινάκης, Σιμίδης)

Ζηρινείου, 19.00: ΑΟ Κηφισιάς - ΓΣ Λαμία (Ρουσάκης, Μυλωνάκης)


Πέμπτη 04.11.2010

Ρέντη, 19.00 (Novasports 3): Ολυμπιακός - Ηρακλής (Ράπτης, Γεροθόδωρος), ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/