Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αναστολή της αλληλογραφίας από την Ελλάδα προς το εξωτερικό

Μετά τους Σαρκοζί και Μέρκελ, βρέθηκε δέμα-βόμβα και για Μπερλουσκόνι που οδήγησε αεροσκάφος σε αναγκαστική προσγείωση. Είχε προηγηθεί για Europol και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ...


Στην αναστολή όλων των μεταφορών αλληλογραφίας και δεμάτων προς στο εξωτερικό, προχώρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας μετά από εισήγηση της ελληνικής αστυνομίας, λόγω της ανεύρεσης παγιδευμένων δεμάτων που έχουν ήδη φύγει από την Ελλάδα.

Η αναστολή θα ισχύσει για ένα 48ωρο με σκοπό τον επανέλεγχο ολόκληρης της αλληλογραφίας που βρίσκεται σε διαδικασία αναχώρησης για προορισμούς του εξωτερικού.

Η αστυνομία τέθηκα σε κατάσταση συναγερμού μετά τα μπαράζ παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων που έχουν εντοπιστεί.

Αργά την Τρίτη το βράδυ αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών, που απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο οποίο εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μπολόνια. Το αεροσκάφος ταξίδευε για Παρίσι, Λιέγη και Ρώμη και είχε ύποτο δέμα για τον Μπερλουκόνι, το οποίο και ανεφλάγη.

Νωρίτερα την Τρίτη, άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποίησαν ελεγχόμενες εκρήξεις σε δύο δέματα τα οποία βρέθηκαν στο εμπορευματικό σταθμό του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" και κρίθηκαν ύποπτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα δέμα προοριζόταν για τα γραφεία της Europol και το άλλο για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.