Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ρούχα και κουβέρτες για τους μετανάστες του Εβρου

Συγκεντρώθηκαν 100 τεράστιες κούτες από το Θρακικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για τους διαμένοντες στο Κέντρο Φύλαξης του Φυλακίου στον Κυπρίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη έδειξαν την παραμονή των Χριστουγέννων οι κάτοικοι του Έβρου. Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις ημέρες για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Θρακικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού καθώς συγκέντρωσαν 100 τεράστιες κούτες γεμάτες από ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αλλά και περισσότερες από 100 κουβέρτες για τους μετανάστες του Κέντρου Φύλαξης του Φυλακίου στον Κυπρίνο.

Η παράδοση των ειδών έγινε επί τόπου,με την βοήθεια της Νομαρχίας όπου και διαπιστώθηκαν για μία ακόμη φορά οι μεγάλες ανάγκες των ανθρώπων αυτών. "Η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία" σχολίασε στο enet.gr η πρόεδρος του Θρακικού Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ελβίρα Ταταρίδη, υπογραμμίζοντας ότι, "η ανθρώπινη ανάγκη δεν εχει ουτε χρώμα,ουτε μέρος προέλευσης, ο πόνος είναι γενικός σε οποιονδήποτε και είναι ανθρώπινος".


Πηγή:  http://www.enet.gr/